Rakamlarla Anadolu Efes...

 

Başarılı oyuncumuz Stephane Lasme maç başına 0,96 blok ortalaması ile bu sezon tüm oyuncular arasında yedinci sırada yer alırken, Euroleague kariyerinde bugüne kadar yaptığı 159 blok ile Euroleague tarihinde en çok blok yapan oyuncular sıralamasında üçüncü sırada bulunuyor.

Geçtiğimiz hafta EA Milano karşılaşmasında beş asist yapan Thomas Heurtel maç başına 5,91 asist ortalaması ile en çok asist yapan oyuncular sıralamasında dördüncü durumda bulunuyor.

Heurtel ayrıca Anadolu Efes forması ile Euroleague’de oynadığı son dokuz maçın sekizinde sahadan en az birer üç sayılık isabet bularak ayrıldı. Başarılı oyuncumuz Euroleague’de kullandığı son 10 serbest atışı da sayıya çevirdi.

Dontaye Draper Euroleague’de forma giydiği son altı karşılaşmada sahadan en az birer top çalma ile ayrıldı.

Nenad Krstic Euroleague’deki son beş maçında sahadan çift haneli skorlar üreterek ayrıldı. Krstic ayrıca Top 16’da forma giydiği son dokuz maçı da en az 10 indeks puanı toplayarak tamamladı. Krstic geçtiğimiz hafta EA Milano karşılaşmasında 22 sayı, 5 ribaunt, 1 asist ve 1 blok ile 26 indeks puanı toplayarak bu sezon kendisinin en yüksek performans değerine ulaştı.

Başarılı oyuncumuz Milko Bjelica 24 sayı daha kaydettiği takdirde Euroleague kariyerindeki 1000. sayısına ulaşacak.

Takım sıralamalarında ise Anadolu Efes maç başına 17,00 asist ile sekizinci, 3,09 blok ile tüm takımlar arasında onuncu, 25,65 savunma ribaundu ortalaması ile yedinci, % 76,24 serbest atış ortalaması ile sekizinci ve 6,30 top çalma ile 11. sırada yer alıyor.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Stephane Lasme
  • Nenad Krstic
  • Dontaye Draper
  • Milko Bjelica
  • Thomas Heurtel