Rakamlarla Anadolu Efes...

 

Başarılı oyuncumuz Thomas Heurtel Turkish Airlines Euroleague’de tüm zamanlar içinde en iyi asist ortalamasına sahip oyuncu sıralamasında birinciliğini sürdürdü. Euroleague’de bugüne kadar forma giydiği 108 karşılaşmada toplam 581 asist yapan Fransız oyuncu maç başına 5,38 asist ortalaması ile zirvedeki yerini korudu.

Heurtel bu sezon Euroleague’de 21 haftanın ardından maç başına 7,38 asist ile birinci sıradaki yerini korudu. Başarılı oyuncumuz -21’i bu sezon olmak üzere- Euroleague’de forma giydiği son 33 karşılaşmada sahadan en az üç asist yaparak ayrıldı.

Heurtel ayrıca 16,67 indeks puanı ile en değerli oyuncu sıralamasında altıncı sırada yer alıyor.

Cedi Osman Euroleague’de forma giydiği son 12 karşılaşmanın 11’inde sahadan en az bir üç sayılık kaydederek ayrıldı.

Anadolu Efes 20 haftanın ardından maç başına 92,05 indeks ortalaması ile en değerli takım kategorisinde altıncı sırada yer alıyor.

Anadolu Efes en çok üç sayılık isabet bulan takımlar sıralamasında ise üçüncü sırada yer alıyor. 490 üç sayılık atış denemesinde 194 isabet bulan Anadolu Efes % 39,59’luk isabet oranı ile bu kategoride CSKA Moskova ve Lokomotiv Kuban’ın ardından Real Madrid ile üçüncü sırayı paylaşıyor.

Takımımız en çok asist yapan takımlar kategorisinde ise beşinci sırada bulunuyor. 21 hafta sonunda toplam 400 asist yapan Anadolu Efes’in maç başına asist ortalaması ise 19,05.

Etiketler:
  • euroleague
  • Unicaja Malaga
  • Anadolu Efes
  • Cedi Osman
  • Thomas Heurtel