Rakamlarla Anadolu Efes...

 

Başarılı oyuncumuz Thomas Heurtel Turkish Airlines Euroleague’de tüm zamanlar içinde en iyi asist ortalamasına sahip oyuncu sıralamasında birinciliğini sürdürdü. Euroleague’de bugüne kadar forma giydiği 112 karşılaşmada toplam 621 asist yapan Fransız oyuncu maç başına 5,54 asist ortalaması ile zirvede bulunuyor.

Fransız oyuncumuz 621 asist ile Euroleague’de tüm zamanlar içinde en çok asist yapan 12. oyuncu konumunda bulunuyor. Heurtel altı asist daha yaptığı takdirde 627 asisti bulunan Marcelinho Huertas’ı yakalayacak.

Bryant Dunston Turkish Airlines Euroleague’de aktif oyuncular arasında maç başına 1,16 blok ile birinci sırada bulunuyor. Amerikalı oyuncumuz tüm zamanlar içinde en çok blok yapan oyuncu sıralamasında ise sekizinci sırada yer alıyor.

Euroleague’de bugüne kadar 96 blok yapan Amerikalı oyuncu dört blok daha yaptığı takdirde Euroleague kariyerindeki 100. bloğuna ulaşacak.

Cedi Osman Euroleague’de forma giydiği son sekiz karşılaşmada ve son 16 karşılaşmanın 15’inde sahadan en az bir üç sayılık basket kaydederek ayrıldı. Genç oyuncumuz, Euroleague’de forma giydiği son altı karşılaşmada sahadan çift haneli skorlar üreterek ayrıldı.

Berk Demir ve Samet Geyik Olympiacos karşılaşmasında görev almaları halinde kariyerlerinde ilk kez Turkish Airlines Euroleague maçında forma giymiş olacaklar.

Etiketler:
  • Cedi Osman
  • Berk Demir
  • Thomas Heurtel
  • Bryant Dunston
  • Samet Geyik