Rakamlarla Anadolu Efes...

 

Başarılı oyuncumuz Thomas Heurtel Turkish Airlines Euroleague’de tüm zamanlar içinde en iyi asist ortalamasına sahip oyuncu sıralamasında birinciliğini sürdürdü. Euroleague’de bugüne kadar forma giydiği 114 karşılaşmada toplam 632 asist yapan Fransız oyuncu maç başına 5,54 asist ortalaması ile zirvede bulunuyor.

Thomas Heurtel 632 asist ile Euroleague’de tüm zamanlar içinde en çok asist yapan oyuncular sıralamasında 627 asisti bulunan Marcelinho Huertas’ı geçerek 11.’liğe yükseldi.

Euroleague’de bugüne kadar 98 blok yapan Bryant Dunston iki blok daha yaptığı takdirde Euroleague kariyerindeki 100. bloğuna ulaşacak.

Cedi Osman Euroleague’de forma giydiği son 10 karşılaşmada ve son 18 karşılaşmanın 17’sinde sahadan en az bir üç sayılık basket kaydederek ayrıldı. Genç oyuncumuz, Euroleague’de forma giydiği son sekiz karşılaşmanın yedisinde sahadan çift haneli skorlar üreterek ayrıldı.

Berk Demir ve Samet Geyik Darüşşafaka Doğuş karşılaşmasında görev almaları halinde kariyerlerinde ilk kez Turkish Airlines Euroleague maçında forma giymiş olacaklar.

Etiketler:
  • Cedi Osman
  • Berk Demir
  • Thomas Heurtel
  • Samet Geyik