Solgar Vitamin Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde Darüşşafaka Tekfen ile karşılaşıyoruz...

Anadolu Efes, 36. Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde 11 Şubat Salı günü Darüşşafaka Tekfen ile karşılaşıyor. Volkswagen Arena’da oynanacak olan karşılaşma 19:00’da başlayacak ve Tivibuspor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Takımımız bu mücadeleden galip ayrıldığı takdirde 14-16 Şubat tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek olan Dörtlü Final organizasyonuna yükselecek ve yarı finalde Ankara Spor Salonu’nda 14 Şubat Cuma günü 17:30’da Galatasaray Doğa Sigorta - Tofaş eşleşmesinin galibi ile final mücadelesi yapacak.

Anadolu Efes, Darüşşafaka Tekfen maçı ile birlikte Türkiye’deki 1543. resmi maçına çıkacak. Takımımız, bugüne kadar ING Basketbol Süper Ligi’nde 1408, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 23, Türkiye Kupası’nda 108, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda 2 ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda 1 kez mücadele etti.

Anadolu Efes, Solgar Vitamin Türkiye Kupası’nda bugüne kadar oynadığı 108 karşılaşmada 87 galibiyet ve 21 mağlubiyet elde etti.

Anadolu Efes, Darüşşafaka Tekfen ile bugüne kadar oynadığı 65 karşılaşmada 58 galibiyet ve yedi mağlubiyet aldı.

İki ekip arasında Türkiye Kupası’nda bugüne kadar oynanan dokuz karşılaşmanın dokuzu da Anadolu Efes lehine sona ererken, iki takım arasında Türkiye Ligi’nde oynanan 56 karşılaşmanın 49’unda takımımız sahadan galibiyet ile ayrıldı.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Darüşşafaka Tekfen
  • Solgar Türkiye Kupası