Spor Toto All Star’da smaç şampiyonu Tyler Honeycutt...

 

Spor Toto All Star’da Leaseplan Yetenek Yarışması ve ING Bank Üç Sayı Yarışması’nın ardından günün son yarışması olan Metlife Smaç Yarışması’nda mücadele eden başarılı oyuncumuz Tyler Honeycutt ilk turda ilk smacında 49, ikinci smacında 50 tam puan alarak toplam 99 puan ile elemeyi ilk sırada tamamlayarak finale yükseldi.

Finalde Trabzonspor Medical Park’tan Stefan Moody ve Pınar Karşıyaka’dan Josh Owens ile mücadele eden Honeycutt ilk smacında 42 puan aldı. Finaldeki ikinci denemesinde pota altına Anadolu Efes’ten Bryant Dunston, Thomas Heurtel ve Cedi Osman, Trabzonspor Medical Park’tan Stefan Moody ve Demir İnşaat Büyükçekmece’den Osiris Eldridge’in üzerinden müthiş bir smaç yapan Honeycutt 50 tam puan alarak toplamda 92 puan ile birinciliğe ulaştı.

Spor Toto All Star’da günün son organizasyonu olan All Star maçında Asya Karması Avrupa Karması’nı 140-135 mağlup etti.

Ba antrenörlüğünü Velimir Perasovic'in yaptığı ve teknik heyetini Anadolu Efes teknik ekibinin oulşturduğu Avrupa Karması’nda forma giyen oyuncularımızdan Thomas Heurtel karşılaşmayı 16 sayı, 9 asist ve 3 top çalma, Bryant Dunston 9 sayı, 2 ribaunt ve 2 asist, Cedi Osman da 7 sayı, 2 ribaunt ve 3 asist ile tamamladı.

Etiketler:
  • Spor Toto All Star
  • Tyler Honeycutt