Spor Toto Basketbol Ligi’nde Telekom’u konuk ediyoruz...

Anadolu Efes, Spor Toto Basketbol Ligi yedinci hafta maçında Telekom’u konuk ediyor. 22 Kasım 2015, Pazar günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Lig TV 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Spor Toto Basketbol Ligi’nin altıncı haftasında Anadolu Efes Beşiktaş’a 79-73 mağlup olmuş, Telekom ise Trabzonspor’a evinde 90-80 yenilmişti. Ligde altı haftanın ardından bir maçı eksik Anadolu Efes üç galibiyet iki mağlubiyet ile dokuzuncu sırada, yine bir maçı eksik Telekom ise bir galibiyet ve dört mağlubiyet ile 15. sırada yer alıyor.

Anadolu Efes Telekom maçı ile birlikte Türkiye’deki 1362. resmi maçına çıkacak. Takımımız Spor Toto Basketbol Ligi’nde bugüne kadar 1240, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 20, Türkiye Kupası’nda 98, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Spor Toto Basketbol Ligi’nde 1241. maçına çıkacak olan Anadolu Efes birinci ligde bugüne kadar oynadığı 1240 karşılaşmada 960 galibiyet, 277 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (galibiyet yüzdesi: % 77,42)

Anadolu Efes ile Telekom arasında bugüne kadar oynanan 70 karşılaşmada takımımız 54 galibiyet ve 16 mağlubiyet elde etti.

İki ekip arasında Spor Toto Basketbol Ligi’nde oynanan 60 karşılaşmanın 47’si Anadolu Efes, 13’ü Telekom lehine sona erdi.

İki takım arasında Türkiye Kupası’nda oynanan sekiz karşılaşmanın altısından takımımız galibiyet ile ayrılırken, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda iki ekibin oynadığı iki karşılaşmada takımlar sahadan birer kez galibiyet ile ayrıldı.

Etiketler:
  • Telekom
  • Spor Toto Basketbol Ligi