Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde İstanbul Büyükşehir Belediye’ye Konuk Oluyoruz...

Anadolu Efes, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 11. hafta maçında İstanbul Büyükşehir Belediye’ye konuk oluyor. 17 Aralık 2017, Pazar günü Cebeci Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 19:30’da başlayacak ve beIN Sports 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 10. haftasında Anadolu Efes, Sakarya Büyükşehir Basketbol’u Sinan Erdem Spor Salonu’nda 83-68 mağlup etmiş, İstanbul Büyükşehir Belediye ise Banvit’i deplasmanda 72-69 yenmişti. Ligde 10. haftanın ardından Anadolu Efes yedi galibiyet ve üç mağlubiyet ile beşinci, İstanbul Büyükşehir Belediye ise beş galibiyet ve beş mağlubiyet ile dokuzuncu sırada bulunuyor.

Anadolu Efes, İstanbul Büyükşehir Belediye maçı ile birlikte Türkiye’deki 1450. resmi maçına çıkacak. Takımımız Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde bugüne kadar 1323, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 21, Türkiye Kupası’nda 102, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde 1324. maçına çıkacak olan Anadolu Efes birinci ligde bugüne kadar oynadığı 1323 karşılaşmada 1021 galibiyet, 299 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (galibiyet yüzdesi: % 77,17)

Anadolu Efes, İstanbul Büyükşehir Belediye ile bugüne kadar Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde oynadığı altı karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldı.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • İstanbul Büyükşehir Belediye
  • Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi