Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde konuğumuz Demir İnşaat Büyükçekmece...

Anadolu Efes, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi dördüncü hafta maçında Demir İnşaat Büyükçekmece’yi konuk ediyor. 30 Ekim 2017, Pazartesi günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 19:00’da başlayacak ve beIN Sports 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin üçüncü haftasında Anadolu Efes Eskişehir Basket’i deplasmanda 86-84 mağlup etmiş, Demir İnşaat Büyükçekmece ise Banvit’e evinde 84-82 yenilmişti. Ligde üçüncü haftanın ardından Anadolu Efes iki galibiyet ve bir mağlubiyet ile dokuzuncu, Demir İnşaat Büyükçekmece ise bir galibiyet ve iki mağlubiyet ile 10. sırada bulunuyor.

Anadolu Efes, Demir İnşaat Büyükçekmece maçı ile birlikte Türkiye’deki 1443. resmi maçına çıkacak. Takımımız Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde bugüne kadar 1316, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 21, Türkiye Kupası’nda 102, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde 1317. maçına çıkacak olan Anadolu Efes birinci ligde bugüne kadar oynadığı 1316 karşılaşmada 1016 galibiyet, 297 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (galibiyet yüzdesi: % 77,20)

Anadolu Efes, Demir İnşaat Büyükçekmece ile bugüne kadar Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde oynadığı dört karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldı.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Demir İnşaat Büyükçekmece
  • Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi