Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde konuğumuz Muratbey Uşak...

Anadolu Efes, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi sekizinci hafta maçında Muratbey Uşak’ı konuk ediyor. 28 Kasım 2017, Salı günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 18:00’de başlayacak ve beIN Sports 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin yedinci haftasında Anadolu Efes Tofaş’a deplasmanda 80-69 mağlup olmuş, Muratbey Uşak ise Banvit’e evinde 89-71 yenilmişti. Ligde yedinci haftanın ardından Anadolu Efes beş galibiyet ve iki mağlubiyet ile beşinci, Muratbey Uşak ise bir galibiyet ve altı mağlubiyet ile 14. sırada bulunuyor.

Anadolu Efes, Muratbey Uşak maçı ile birlikte Türkiye’deki 1447. resmi maçına çıkacak. Takımımız Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde bugüne kadar 1320, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 21, Türkiye Kupası’nda 102, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde 1321. maçına çıkacak olan Anadolu Efes birinci ligde bugüne kadar oynadığı 1320 karşılaşmada 1019 galibiyet, 298 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (galibiyet yüzdesi: % 77,20)

Anadolu Efes ile Muratbey Uşak arasında Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde bugüne kadar oynanan sekiz karşılaşmanın altısı Anadolu Efes, ikisi Muratbey Uşak lehine sona erdi.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Muratbey Uşak
  • Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi