Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Konuğumuz Sakarya Büyükşehir Basketbol...

Anadolu Efes, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 10. hafta maçında Sakarya Büyükşehir Basketbol’u konuk ediyor. 11 Aralık 2017, Pazartesi günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 19:00’da başlayacak ve beIN Sports 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin dokuzuncu haftasında Anadolu Efes, Beşiktaş Sompo Japan’a Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde 67-64 mağlup olmuş, Sakarya Büyükşehir Basketbol ise Banvit’i evinde 81-76 yenmişti. Ligde dokuzuncu haftanın ardından Anadolu Efes altı galibiyet ve üç mağlubiyet ile beşinci, Sakarya Büyükşehir Basketbol ise beş galibiyet ve dört mağlubiyet ile yedinci sırada bulunuyor.

Anadolu Efes, Sakarya Büyükşehir Basketbol maçı ile birlikte Türkiye’deki 1449. resmi maçına çıkacak. Takımımız Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde bugüne kadar 1322, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 21, Türkiye Kupası’nda 102, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde 1323. maçına çıkacak olan Anadolu Efes birinci ligde bugüne kadar oynadığı 1322 karşılaşmada 1020 galibiyet, 299 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (galibiyet yüzdesi: % 77,16)

Anadolu Efes, Sakarya Büyükşehir Basketbol ile resmi müsabakalarda ilk kez karşı karşıya gelecek.

İki ekip sezon başında Anadolu Efes Merter Tesisleri’nde iki hazırlık maçında karşılaşmış, takımımız ilk karşılaşmayı 82-65 kaybetmiş, ikinci karşılaşmayı ise 76-72 kazanmıştı.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Sakarya Büyükşehir Basketbol
  • Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi