Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde konuğumuz Yeşilgiresun Belediyespor...

Anadolu Efes, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi altıncı hafta maçında Yeşilgiresun Belediyespor’u konuk ediyor. 12 Kasım 2017, Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 15:15’te başlayacak ve NTV Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin beşinci haftasında Anadolu Efes Trabzonspor’u deplasmanda 96-89 mağlup etmiş, Yeşilgiresun Belediyespor ise Banvit’e evinde 81-76 yenilmişti. Ligde beşinci haftanın ardından Anadolu Efes dört galibiyet ve bir mağlubiyet ile dördüncü, Yeşilgiresun Belediyespor ise iki galibiyet ve üç mağlubiyet ile 12. sırada bulunuyor.

Anadolu Efes, Yeşilgiresun Belediyespor maçı ile birlikte Türkiye’deki 1445. resmi maçına çıkacak. Takımımız Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde bugüne kadar 1318, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 21, Türkiye Kupası’nda 102, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde 1319. maçına çıkacak olan Anadolu Efes birinci ligde bugüne kadar oynadığı 1318 karşılaşmada 1018 galibiyet, 297 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (galibiyet yüzdesi: % 77,24)

Anadolu Efes, Yeşilgiresun Belediyespor ile bugüne kadar Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde oynadığı dört karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldı.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Yeşilgiresun Belediye
  • Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi