Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Trabzon deplasmanındayız...

Anadolu Efes, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi beşinci hafta maçında Trabzonspor’a konuk oluyor. 6 Kasım 2017, Pazartesi günü Hayri Gür Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 19:00’da başlayacak ve beIN Sports 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin dördüncü haftasında Anadolu Efes Demir İnşaat Büyükçekmece’yi Sinan Erdem Spor Salonu’nda 94-75 mağlup etmiş, Trabzonspor ise Banvit’e deplasmanda 75-72 yenilmişti. Ligde dördüncü haftanın ardından Anadolu Efes üç galibiyet ve bir mağlubiyet ile dördüncü, Trabzonspor ise bir galibiyet ve üç mağlubiyet ile 12. sırada bulunuyor.

Anadolu Efes, Trabzonspor maçı ile birlikte Türkiye’deki 1444. resmi maçına çıkacak. Takımımız Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde bugüne kadar 1317, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 21, Türkiye Kupası’nda 102, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde 1318. maçına çıkacak olan Anadolu Efes birinci ligde bugüne kadar oynadığı 1317 karşılaşmada 1017 galibiyet, 297 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (galibiyet yüzdesi: % 77,22)

Anadolu Efes, Trabzonspor ile bugüne kadar Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde oynadığı 15 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldı.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Trabzonspor
  • Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi