Takımınla Birlikte İspanya’ya Uçmaya Ne Dersin?

Anadolu Efes Spor Kulübü, Turkish Airlines Euroleague’in son haftasında 5 Nisan Perşembe günü Baskonia Vitoria Gasteiz’a konuk olacağı karşılaşmaya taraftarları ile birlikte özel uçak ile gidiyor.

Uçak biletleri, ara transferler ve rehberlik hizmetleri, iki gece konaklama, sabah kahvaltısı, maç bileti, yurt dışı çıkış harcı ve zorunlu seyahat sigortasının dahil olduğu seyahat turu paketlerinde basketbolseverler, tek kişilik turu 375 Euro’ya, çift kişilik tur paketini ise 535 Euro’ya satın alabilecek.

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün özel takım uçağıyla birlikte seyahat etme imkanı sunacağı Baskonia deplasman turu hakında basketbolseverler, tur hakkında daha detaylı bilgi almak ya da başvuruda bulunmak için faruk.senturk@efestur.com adresine mail atabilir 0538 095 08 05 telefon numarasını arayabilir.

Seyahat turuna katılabilmek için Schengen Vizesi’ne sahip olmak gerekiyor...

Ayrıca seyahat paketinin içerisinde Baskonia Vitoria Gasteiz - Anadolu Efes maçı biletinin yanı sıra uçak biletleri, ara transferler ve rehberlik hizmetleri, iki gece konaklama, sabah kahvaltısı, yurt dışı çıkış harcı ve zorunlu seyahat sigortası yer alıyor.

Basketbolseverlerin Vitoria Gasteiz seyahati turuna katılabilmeleri için Schengen Vizesi’ne sahip olmaları gerekiyor.

Anadolu Efes Spor Kulübü, basketbolseverlere yönelik etkinlikleri ve projeleriyle basketbol kültürünü daha geniş kitlelere ulaşmaya sezon boyunca devam edecek.