Taraftarlarımız Deplasmandaki Olympiacos Maçlarını Marmara Forum’da İzleyecek...

“Marmara Forum’da Tek Ses; Anadolu Efes”

Anadolu Efes taraftarları, takımlarının Turkish Airlines Euroleague playoff turundaki deplasman maçlarını, Marmara Forum’da izleyecek. Marmara Forum Midpoint’te kurulacak dev ekranda karşılaşmaları izleyecek Anadolu Efes taraftarları, tüm yiyecek ve içecek alışverişlerinde yüzde 10 indirimden faydalanacak. Ayrıca Marmara Forum, Anadolu Efes Fan Club üyelerine 100 puan karşılığında bir çizburger ve bir içecekten oluşan menüyü ikram edecek.

Partner markalarıyla birlikte taraftarlarına özel etkinlikler düzenleyerek basketbol sevgisinin artmasını sağlayan Anadolu Efes, Olympiacos deplasmanındaki karşılaşmalarda da basketbolseverleri mutlu edecek.

Anadolu Efes Spor Kulübü partneri Marmara Forum, 19 Nisan ve 21 Nisan’daki Olympiacos karşılaşmaları sırasında Anadolu Efes taraftarlarını ağırlayacak.

Büyük coşkuyu hep birlikte yaşamak ve hep birlikte “Gücünü Ortaya Koy” demek için Marmara Forum’a gelecek olan taraftarlar, maç sırasındaki tüm yiyecek ve içecek alışverişlerinde yüzde 10 indirimden faydalanacak.

Ayrıca Fan Club üyeleri, 100 puan karşılığında Marmara Forum’un bir çizburger ve bir içecekten oluşan menüsünü de ücretsiz alabilecek.

Anadolu Efes, basketbolseverleri Marmara Forum’da gerçekleştirilecek maç izleme etkinliğine davet ediyor.

Etiketler:
  • olympiacos
  • Marmara Forum
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Midpoint