Turkish Airlines Euroleague’in Dördüncü Haftasında Konuğumuz Fenerbahçe...

Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague dördüncü hafta karşılaşmasında 25 Ekim 2018, Perşembe günü Fenerbahçe’yi konuk ediyor. Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 20:30’da başlayacak ve beIN Sports 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Avrupa arenasındaki 625. maçına çıkacak olan takımımız, bugüne kadar Avrupa kupalarında oynadığı 624 karşılaşmada 342 galibiyet ve 282 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 54,8) aldı.

2001-02 sezonundan itibaren katıldığı Turkish Airlines Euroleague’de ise 377. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, bu kupada bugüne kadar oynadığı 376 karşılaşmada 185 galibiyet ve 191 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 49,2) elde etti.

Anadolu Efes ile Fenerbahçe, Avrupa kupalarında bugüne kadar 12 kez karşılaşırken, takımımız iki galibiyet ve on mağlubiyet aldı. İki ekip arasında FIBA organizasyonlarında oynanan iki maçta takımımız bir galibiyet ve bir mağlubiyet elde ederken, Turkish Airlines Euroleague’de iki takım arasında oynanan on karşılaşmada takımımız bir galibiyet ve dokuz mağlubiyet elde etti.

Turkish Airlines Euroleague’in üçüncü haftasında Anadolu Efes, Rusya’nın Khimki takımını deplasmanda 85-84 mağlup etmiş, Fenerbahçe ise Litvanya’nın Zalgiris Kaunas takımını deplasmanda 82-75 yenmişti. Euroleague’de üçüncü haftanın ardından Anadolu Efes iki galibiyet ve bir mağlubiyet ile altıncı sırada, Fenerbahçe ise üç galibiyet ile ikinci sırada yer alıyor.