Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray ile karşılaşıyoruz...

Anadolu Efes Royal Halı Türkiye Kupası çeyrek finalinde 19 Şubat Perşembe günü Galatasaray ile karşılaşıyor. Gaziantep Karataş Şahinbey Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 19.30’da başlayacak ve NTV Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Takımımız bu mücadeleden galip ayrıldığı takdirde yarı finale yükselecek ve 20 Şubat Cuma günü TED Kolej - Darüşşafaka eşleşmesinin galibi ile finale çıkma mücadelesi verecek.

Anadolu Efes Galatasaray karşılaşması ile birlikte Türkiye’deki 1331. resmi maçına çıkacak. Takımımız Türkiye Basketbol Ligi’nde bugüne kadar 1213, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 19, Türkiye Kupası’nda 95, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Anadolu Efes Galatasaray ile bugüne kadar oynadığı 96 karşılaşmada 70 galibiyet ve 26 mağlubiyet elde etti.

İki ekip arasında Türkiye Kupası’nda oynanan yedi karşılaşmanın altısından Anadolu Efes galibiyet ile ayrılırken, Türkiye Ligi’nde oynanan 88 karşılaşmada 63 kez gülen taraf Anadolu Efes oldu.

Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda Anadolu Efes ve Galatasaray arasında bugüne kadar oynanan tek karşılaşmada ise takımımız sahadan galibiyet ile ayrılan takım oldu.

Etiketler:
  • Galatasaray
  • Türkiye Kupası