Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin İkinci Haftasında Aliağa Petkim Deplasmanındayız...

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ikinci hafta maçında Aliağa Petkim’e konuk oluyoruz. 9 Ekim 2022, Pazar günü Enka Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 15:30’da başlayacak ve beIN Sports 5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Takımımız Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ilk haftasında Galatasaray Nef’i Sinan Erdem Spor Salonu’nda 77-68 mağlup etmiş, Aliağa Petkim ise Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’i deplasmanda 79-70 yenmişti. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde birinci haftanın ardından takımımız bir galibiyet ile dördüncü, Aliağa Petkim de bir galibiyet ile üçüncü sırada bulunuyor.

Anadolu Efes, Aliağa Petkim maçı ile birlikte Türkiye’deki 1633. resmi maçına çıkacak. Takımımız, bugüne kadar Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 1493, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 24, Türkiye Kupası’nda 112, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 1494. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, ligde bugüne kadar oynadığı 1493 karşılaşmada 1161 galibiyet, 329 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (Galibiyet yüzdesi: % 77,76)

Anadolu Efes Aliağa Petkim Spor ile bugüne kadar oynadığı 17 karşılaşmada 16 galibiyet ve bir mağlubiyet elde etti.

İki ekip arasında Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde oynanan 16 karşılaşmadan da galip ayrılan Anadolu Efes, rakibi ile Türkiye Kupası’nda oynadığı tek karşılaşmayı ise kaybetti.

Etiketler:
  • Aliağa Petkimspor