Vaggelis Aggelou: Hücumda kötü şut seçimleri yaptık...

Avrupa Ligi 2013-14 sezonu Top 16 E Grubu altıncı hafta karşılaşmasında Yunanistan’ın Olympiacos takımına deplasmanda 78-60 mağlup olan Anadolu Efes’te coach Vaggelis Aggelou karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Maç ile ilgili çok fazla söylenebilecek bir şey yok. Bir takım problemlerimizin varlığında karşılaşmaya yaklaşımımız yanlıştı. Bu durumun nedenlerinden biri yorgunluk ama maça genel yaklaşımımız yanlıştı ve bu da bize pahalıya patladı. Asist/top kaybı oranımız kötü değildi ama hücumda kötü şut seçimleri yaptık. İkinci ve üçüncü hücum opsiyonlarını ölçmeden rakip potaya şut attık. İkinci yarıda maç yoktu. Bu arada Gordon’un 38 derece ateşi vardı, kendini iyi hissetmiyordu ve oynaması mümkün değildi. Bunun yanı sıra Kerem de maç içinde sakatlandı. Onun durumu ile ilgili net konuşmak şu an için erken...”

Lacivert beyazlıların başarılı oyuncusu Kostas Vasileiadis ise basın toplantısında şöyle konuştu: “Malesef maç öncesi planlarımızı uygulayamadık. Olympiacos’a açık alan bırakırsanız onları durdurmak çok zorlaşır. Savunma seviyemiz önceki Avrupa Ligi maçlarımızdaki kadar yüksek değildi. Türkiye Kupası’nda oynadığımız üç maçın ardından enerjimizde bir düşüş oldu. Olympiacos ise bize göre dinlenmiş bir şekilde maçı kazanacak enerjiyi buldu...”

Etiketler:
  • euroleague
  • Vaggelis Aggelou
  • Kostas Vasileiadis
  • olympiacos