Vaggelis Aggelou: “İkili oyun ve hızlı hücum savunmalarına dikkat etmeliyiz...”

Avrupa Ligi Top 16 E Grubu 13. hafta maçında 4 Nisan Cuma günü Yunanistan’ın Olympiacos takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te coach Vaggelis Aggelou karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Olympiacos ile zorlu bir mücadeleye çıkacağız. Bu karşılaşmada rakibimizin oyun sisteminin yüzde 80’ini oluşturan ikili oyun ve hızlı hücum savunmaları gibi basketbol parametrelerindeki yarışmacı ruhumuzu sınayacağız. Bunu başarabileceğimize inanıyorum...”

Lacivert beyazlıların başarılı oyuncusu Dusko Savanovic ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Maalesef bir üst tura çıkma şansımız yok. Bu maçın sonucu gruptaki durumumuzu belki etkileyemeyecek ama kendimizi geliştirmek ve Türkiye Ligi’ndeki play off maçlarımıza hazırlık anlamında bizim için çok önem taşıyor. Zor bir maç olacağını biliyoruz. Olympiacos son iki yılın Avrupa şampiyonu olan ve kaliteli isimlerden oluşan iyi bir takım. Ama biz de Avrupa Ligi’nde her takım ile mücadele edebileceğimizi düşünüyoruz ve sahadan galibiyet ile ayrılan taraf olmak istiyoruz...”