Vaggelis Aggelou: “İkinci yarıda hücumda problem yaşadık...”

Beko Basketbol Ligi 25. hafta mücadelesinde Beşiktaş’a 71-57 mağlup olan Anadolu Efes’te coach Vaggelis Aggelou karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Öncelikle ikinci yarıda bizden daha iyi oynayan Beşiktaş’ı galibiyetinden dolayı tebrik ederim. Kazanmayı hak ettiler. Bizim ikinci yarıda problemimiz çok belirgin bir şekilde oyunun hücum yönünde idi. Savunmamız kötü değildi. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Söylenecek bazı şeyler de var. Sakatlık problemlerimiz var. İki gün önce bir maç oynadık. Bugün Beşiktaş bize baskı yaptı ve baskı altındaki tercihlerimiz de doğru olmadı. Devam etmek durumundayız. Oyuncularımızın en kısa sürede sağlıklı bir şekilde aramızda olmasını diliyoruz. Bilindiği gibi Doğuş sakattı, bu maçta Planinic de problem yaşadı. Bu sakatlık periyodunda özellikle kısa oyuncularımızı çok zorlamak durumunda kaldık. Sakinleşip devam etmeliyiz. Beşiktaş’a bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim...”

Lacivert beyazlıların genç oyuncusu Cedi Osman ise basın toplantısında şöyle konuştu: “Beşiktaş’ı tebrik ederim. İyi mücadele ettiler. Onlar açısından da çok önemli bir maçtı. Biz hastalık ve sakatlıklar ile uğraşıyoruz. Kerem abi ve Birkan abi hasta olmalarına rağmen bizi yalnız bırakmadılar sahada. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Açıkçası iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum ama belirttiğim gibi hastalık ve sakatlıklardan dolayı başarılı olamadık. Umarım bu durumumuzu atlatıp en kısa süre içinde eski halimize döneriz...”, 

Etiketler:
  • BBL
  • Beşiktaş