Vaggelis Aggelou: “Malaga deplasmanı sonrasında zor bir maçtı...”

Beko Basketbol Ligi 21. hafta mücadelesinde TED Kolej’i 93-75 mağlup eden Anadolu Efes’te coach Vaggelis Aggelou karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“‎Öncelikle ifade etmeliyim ki bizim için zor bir maçtı. Çünkü hafta içi Avrupa Ligi’nde oynadığımız Malaga maçı sonrasında dün akşam döndük ve bu maça hazırlanmak için yeterli vaktimiz olmadı. Maçın ilk periyoduna iyi başlayamadık ama ikinci çeyrek ile birlikte savunmada güvenimiz yerine geldi ve daha iyi konsantre olduk. Sonuçta da kazandık. Oyuncularımı tebrik ederim. TED Kolej’e bu hafta içinde Avrupa Kupası’nda oynayacağı karşılaşmada başarılar dilerim.”
 
Lacivert beyazlıların başarılı oyuncusu Birkan ise basın toplantısında şöyle konuştu: “Avrupa Ligi maçı sonrasında seyahatten dün akşam geldik. Bugün play-off’ları hedefleyen güçlü bir takım olan TED Kolej’e karşı oynadık. Maça istediğimiz gibi başlayamadık. İkinci çeyrekte farkı açtık ve üçüncü periyotta bunu devam ettirdik. Son çeyrekte rakibimiz farkı 10 sayıya kadar indirse de bulduğumuz üçlükler ile farkı yeniden açtık. Şimdi önümüzde Avrupa Ligi’nde oynayacağımız Panathinaikos maçı var. Şansımız halen devam ediyor, umarım o maçtan galip ayrılırız...”
Etiketler:
  • BBL
  • TED Kolej
  • Vaggelis Aggelou
  • Birkan Batuk