Vaggelis Aggelou: “Oyuncularımın her biri çok iyi performans ortaya koydu...”

Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final ilk maçında Karşıyaka’yı 96-90 mağlup eden Anadolu Efes’te coach Vaggelis Aggelou karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Play-off maçları farklı maçlardır. Bugün zor bir maç oynadık. Maçın başından beri baskılı oynamayı planlıyorduk ve bunu da uyguladık. Oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Her biri ayrı ayrı çok iyi performans gösterdi. Özellikle ilk yarıda çok iyiydik. Bunun da başlıca nedeni oyuncularımın bireysel olarak çok iyi performans ortaya koyması oldu. Bu maç özelinde konuşmak gerekirse ortaya koyduğumuz oyundan çok memnunum. Hücumda da, savunmada da çok iyiydik. İlk yarıda hücum ribauntlarında biraz sıkıntı yaşadık. Bunu da rakibe baskı ile top kayıplarına zorlayarak aştık. Son çeyrekte 6 top kaybı yapıp, 4 serbest atış ve 3 de kolay basket kaçırdık. İlk dakikadaki performansımızı son dakikada da göstermek isterdik. İkinci maçta da iyi oynayıp yarı finale yükselmek istiyoruz...”

Lacivert beyazlıların başarılı oyuncusu Birkan ise toplantıda şöyle konuştu: “Çok iyi bir takıma karşı oynadık. Zor maç olacağını biliyorduk. Karşılaşma kolay geçmedi. Dışarıdan çok yüzdeli attık ve savunmada iyiydik, bu da bize galibiyeti getiren etkenler oldu. İkinci maçta da iyi bir performans ortaya koyarak yarı finale çıkmak istiyoruz. Perşembe günü bizi farklı bir ortam bekliyor. Karşıyaka seyircisi takımını sonuna kadar destekliyor. Zor bir maç olarak ama deplasmanda da kazanıp dönmek istiyoruz...”

Etiketler:
  • BBL
  • Vaggelis Aggelou
  • Karşıyaka
  • Playoff