Vaggelis Aggelou: “Rakip takımın basketbol anlayışını protesto ediyorum...”

Beko Basketbol Ligi 19. hafta mücadelesinde Trabzonspor’u 91-79 mağlup eden Anadolu Efes’te coach Vaggelis Aggelou karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Bu maç ile ilgili hiçbir şey söylemek istemiyorum. Rakip takımın basketbol anlayışını protesto ediyorum. Maça ilk dakikadan itibaren bakış açıları çok sertti. Türkiye Kupası’nda Kenan Sipahi, bugün de Doğuş Balbay Trabzonspor karşısında sakatlandı. Aslında sadece bir oyuncumuzun sakatlanmasına sevinmeliyiz. Özellikle milli takım oyuncularına böyle sert darbeler umarım bir daha yaşanmaz. Bu maçı dakika dakika bir kez daha izleyeceğim ve tüm pozisyonları ve sert faulleri inceleyeceğim. Doğuş’u kaybettik, durumu nedir şu an tam olarak bilemiyoruz ama tüm oyuncularımı eforlarından dolayı tebrik ederim...”

Lacivert beyazlıların genç oyuncusu Cedi Osman ise basın toplantısında şöyle konuştu: “Trabzonspor’u tebrik ederim. Zor maç oldu. İyi bir takıma karşı oynadık. İyi savunma yapmaya çalıştık. Hücumda da iyi oynamaya çalıştık, bugün 91 sayı attık. Şimdi bu maçı unutup Avrupa Ligi’nde hafta içi oynayacağımız Barcelona maçına konsantre olmamız gerekiyor. O maça iyi hazırlanıp kazanmak istiyoruz...”

Etiketler:
  • BBL
  • Vaggelis Aggelou
  • Trabzonspor