Vaggelis Aggelou: “Zor bir maç oldu...”

Beko Basketbol Ligi 24. hafta mücadelesinde Gaziantep’i 71-62 mağlup eden Anadolu Efes’te coach Vaggelis Aggelou karşılaşma sonrasında görüşlerini şöyle açıkladı:

"Öncelikle beklediğimizden zor bir maç olduğunu belirtmek isterim. Bunu bekliyorduk çünkü Gaziantep Eurochallenge Kupası’nda Final Four’a kalmış ve son dönemde iyi basketbol oynayan bir takım. Biz ligin son döneminde genç oyunculara elimizden geldiği kadar daha fazla süre vermeye çalışıyoruz çünkü play off’larda onlardan maksimum verimi almak için hazır tutmak istiyoruz. Maçta iyi ve kötü anlarımız oldu. Sonuçta kazandık. Hasta ve sakat oyuncularımız var. Bilindiği gibi Doğuş bir süredir bizimle değil, bu da bizi etkiliyor. Gaziantep’e Final Four’da başarılar dilerim. Biz de Cuma günü Olympiacos maçında elimizden geleni ortaya koyacağız..."

Lacivert beyazlıların başarılı oyuncusu Birkan Batuk ise toplantıda şöyle konuştu: “Zor bir maç olacağını biliyorduk. Gaziantep Eurochallenge Kupası’nda son dört takım arasına kaldı. İyi bir organizasyonu olan ve iyi savunma yapan bir takım. Biz maça iyi başladık. İkinci çeyrekte farkı yakaladık ama sonrasında tempomuz biraz düştü. Ama sonuçta tecrübemiz ile kazandık. Avrupa Ligi’nde maalesef üst tura yükselme şansımız kalmadı. Cuma günü Olympiacos ile oynayacağız. Play off’lara hazır olmak için ve kendimizi geliştirmek için elimizden geleni yapacağız...”

Etiketler:
  • BBL
  • Gaziantep
  • Vaggelis Aggelou