Velimir Perasovic: ''Galibiyet için sertlik seviyesini maç boyunca sürdürmeliyiz...''

Turkish Airlines Euroleague Birinci Tur beşinci haftasında 4 Kasım Cuma günü Panathinaikos Superfoods’u konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Velimir Perasovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Panathinaikos Superfoods çok iyi bir takım. İyi bir kadroları ve yeni bir antrenörleri var. Atletik oyunculardan kurulu bir ekip ve yüksek motivasyonla oynuyorlar. Ayrıca yaratıcı oyuncu sayıları çok fazla. Bana göre Panathinaikos Superfoods Final Four’un ciddi adaylarından bir tanesi. Galibiyet için aynı sertlik seviyesini maç boyunca sürdürmeli ve hata yapmamalıyız...”

Amerikalı oyuncumuz Bryant Dunston ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Cuma günü büyük bir mücadeleye sahne olacak. Turkish Airlines Euroleague’de geçtiğimiz hafta ilk galibiyetimizdeki doğrularımızı tekrarlayarak bir galibiyet daha almak ve yolumuza devam etmek istiyoruz. Panathinaikos güçlü bir takım, maçın her anında konsantre olmalıyız ve 40 dakika boyunca savaşmalıyız. Kendi seyircimizin önünde güzel bir oyun ile galip gelmek istiyoruz...”

Etiketler:
  • Bryant Dunston
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Velimir Perasovic
  • Panathinaikos Superfoods