Velimir Perasovic: ''İkili oyunlara dikkat etmeliyiz...''

Turkish Airlines Euroleague Birinci Tur sekizinci hafta maçında 17 Kasım Perşembe günü Fenerbahçe’ye konuk olacak olan Anadolu Efes’te baş antrenör Velimir Perasovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Turkish Airlines Euroleague ‘in sekizinci maçında çok iyi bir takım ile karşılaşacağız. Euroleague’de son üç maçlarını kaybetmiş olsalar da, bu maça iyi hazırlanıp, motive olacaklardır. Obradovic gibi çok iyi bir antrenörleri var ve takımını maça çok iyi hazırlayacaktır. Fenerbahçe tecrübeli oyunculardan kurulu zorlu bir rakip. İkili oyunları iyi oynayıp avantaj sağlıyorlar, bunu durdurmalıyız. Ayrıca boyalı alanda da etkili oluyorlar. Fenerbahçe’ye karşı kazanmak için sezonun en iyi oyununu ortaya koymalıyız.”

Başarılı oyuncumuz Cedi Osman karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Dün akşam zorlu bir karşılaşmanın ardından Unics Kazan’ı mağlup ettik. Bir an önce bu maçı unutup Fenerbahçe ile oynayacağımız karşılaşmaya konsantre olmalıyız. Unics Kazan karşısında oynadığımız oyunun üzerine ekleyerek ve savunmada sertleşerek Fenerbahçe deplasmanından galibiyet çıkartmak istiyoruz.”

Etiketler:
  • Fenerbahçe
  • Cedi Osman
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Velimir Perasovic