Velimir Perasovic: ''Kazanmak için 40 dakika boyunca çok iyi mücadele etmeliyiz...''

Turkish Airlines Euroleague dokuzuncu hafta maçında 24 Kasım Perşembe günü Sırbistan’ın Kızılyıldız takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Velimir Perasovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Turkish Airlines Euroleague’de bu hafta Kızılyıldız ile karşılaşacağız. Kızılyıldız her zaman zorlu bir rakiptir. Son iki maçlarını kazandıktan sonra buraya kendilerine güvenerek gelecekler. Kızılyıldız, Turkish Airlines Euroleague’in en iyi savunma yapan takımlarından biri. Maçın son saniyesine kadar mücadeleyi bırakmıyorlar. Ayrıca kadrolarında çok kaliteli oyuncuları var. Bu maçtan galip ayrılmak için 40 dakika boyunca çok iyi mücadele etmeliyiz...”

Başarılı oyuncumuz Derrick Brown ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Turkish Airlines Euroleague’de her karşılaşma zorlu geçiyor. Evimizde maç kaybetmemeliyiz. Savunmada çok gayretli olmalıyız. Umuyorum ki taraftarlarımız bizim yanımızda olacak ve Kızılyıldız’a karşı taraftarlarımızın da desteğini arkamıza alarak ev sahibi olma avantajını kullanacağız. Bu maçtan mutlaka galibiyet ile ayrılmalıyız.”

Etiketler:
  • Kızılyıldız
  • Derrick Brown
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Velimir Perasovic