Velimir Perasovic: ''Kazanmak için çok iyi savunma yapmalıyız...''

Turkish Airlines Euroleague 10. hafta maçında 1 Aralık Perşembe günü İsrail’in Maccabi Fox Tel Aviv takımı ile deplasmanda mücadele edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Velimir Perasovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Turkish Airlines Euroleague’de bu hafta Maccabi Fox Tel Aviv ile deplasmanda mücadele edeceğiz. Maccabi Fox Tel Aviv şu an oyun performansı olarak çok iyi durumda. Çok iyi oyunculardan kurulu iyi bir takım ile karşılaşacağız. Onlar ile kendi evlerinde mücadele etmek kolay değil, çok iyi seyircileri var. Bu maçı kazanmak için çok iyi savunma yapmalıyız...”

Başarılı oyuncumuz Jayson Granger ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Gerçekten zorlu bir karşılama olacak. Maccabi Fox Tel Aviv yetenekli oyunculardan kurulu güçlü bir takım ve iyi basketbol oynuyorlar. Turkish Airlines Euroleague’de son üç maçlarını kazandılar ve iyi durumdalar. Biz daha iyi oynamalıyız ve savunmada bire bir pozisyonlarda onları durdurmak için daha sert savunma yapmalıyız. Bence maçın anahtarı bu olacak. Biz her maç oyunumuzun üzerine koyarak daha iyi oynuyoruz, umarım İstanbul’a galibiyet ile döneriz...”

Etiketler:
  • Jayson Granger
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Velimir Perasovic
  • Maccabi Fox Tel Aviv