Velimir Perasovic: ''Kazanmak için kendi oyunumuzu ortaya koymalıyız...''

Turkish Airlines Euroleague 12. hafta maçında 15 Aralık Perşembe günü Almanya’nın Brose Bamberg takımı ile deplasmanda mücadele edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Velimir Perasovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Kendi evinde çok iyi oynayan ve iyi bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Brose Bamberg’in puan durumundaki yeri gerçek yerlerini yansıtmıyor. Son saniyelerde bir çok maç kaybettiler. İyi bir kapasitelerinin olduğunu ve play-off’lara yükselebilecek şanslarının olduğunun biliyoruz. Ayrıca Brose Bamberg’in bir çok tecrübeli oyuncusu var. Kazanmak için kendi oyunumuzu ortaya koymalıyız...”

Başarılı oyuncumuz Cedi Osman ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “İki formda takım karşı karşıya gelecek. Brose Bamberg deplasmanı zor bir deplasman. Biz de galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Bu yüzden en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Nürnberg’de bizi çok zorlu bir atmosfer bekliyor. Brose Arena’ya göre daha büyük bir salonda oynayacağız. Eminim bizi desteklemek için çok sayıda Türk seyirci de maça gelecek ve bizi yalnız bırakmayacaklar. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız.”

Etiketler:
  • Cedi Osman
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Velimir Perasovic
  • Brose Bamberg