Velimir Perasovic: ''Rakibin hızlı hücumlarına karşı çok dikkatli olmalıyız...''

Turkish Airlines Euroleague Birinci Tur altıncı haftasında 10 Kasım Perşembe günü İtalya’nın EA7 Emporio Armani Milan takımı ile mücadele edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Velimir Perasovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

 “EA7 Emporio Armani Milan son yıllardaki en iyi kadrolarından birine sahip. İyi bir coachları, geçen yıldan devam eden kaliteli oyuncuları ve kadrolarına ekledikleri yeni ve iyi oyuncular var. Zorlu bir mücadele olacak, evlerinde iyi oynuyorlar. Hızlı hücumlarda etkililer. Rakibimiz fiziksel olarak da güçlü bir takım, top çalma kategorisinde de üst sıralardalar ve top çaldıktan sonra hızlı koşup sonuca gidebilen oyun yapıları var. Top kayıplarına çok dikkat etmeliyiz. Ribauntlarda da etkililer, bu konuda da dikkatli olmalıyız. Turkish Airlines Euroleague’de her salon zorlu maçlara sahne oluyor. Bu karşılaşmaya da en iyi şekilde hazırlanmalıyız...”

Başarılı oyuncumuz Thomas Heurtel ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Turkish Airlines Euroleague’de son iki maçımızı Darüşşafaka Doğuş ve Panathinaikos Superfoods’a karşı kazandıktan sonra EA7 Emporio Armani Milan ile deplasmanda zor bir mücadeleye çıkacağız. Bu maçı kazanmalıyız. Çünkü biliyoruz ki bu maçta alacağımız galibiyet bizi sıralama olarak daha iyi bir konuma getirecek. EA7 Emporio Armani Milan iyi bir kadroya sahip, iyi bir antrenörleri var. Biz kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz.”

Etiketler:
  • Thomas Heurtel
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Velimir Perasovic
  • EA7 Emporio Armani Milan