Velimir Perasovic: ''Reaksiyon göstermeliyiz...''

Turkish Airlines Euroleague Birinci Tur dördüncü haftasında 27 Ekim Perşembe günü Darüşşafaka Doğuş’a konuk olacak Anadolu Efes’te baş antrenör Velimir Perasovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Turkish Airlines Euroleague’de her maç olduğu gibi bu maç da zorlu bir mücadeleye sahne olacak. Turkish Airlines Euroleague’de ilk üç maçımızı kaybettik. Ayrıca zorlu bir fikstürümüz var. Darüşşafaka Doğuş iyi basketbol oynayan bir ekip. Reaksiyon göstermeliyiz...”

Oyuncularımızdan Samet Geyik ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Bilindiği gibi Turkish Airlines Euroleague’de ilk üç maçımızı kaybettik. Darüşşafaka Doğuş maçı bizim için kesin kazanmamız gereken bir maç. Darüşşafaka Doğuş, Türkiye Ligi’nde de mücadele ettiğimiz ve iyi tanıdığımız bir rakip. Bu sezon başında hazırlık maçında da karşı karşıya gelmiştik. Biz kendi oyunumuz oynarsak kazanabileceğimiz bir maç olduğunu düşünüyorum. Hem galibiyet serisine başlamamız için hem de deplasmanda kazanmamız için güzel bir maç olacak. Galibiyet ile ayrılacağımızı düşünüyorum.”

Etiketler:
  • Velimir Perasovic
  • Samet Geyik