Velimir Perasovic: ''Sahanın her iki tarafında da mücadele için en iyi şekilde hazırlanmalıyız...''

Turkish Airlines Euroleague Birinci Tur yedinci hafta maçında yarın (15 Kasım Salı) günü Rusya’nın Unics Kazan takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Velimir Perasovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Turkish Airlines Euroleague’de yarın karşılaşacağımız Unics Kazan çok mücadeleci bir ekip ve son iki maçlarından galibiyet ile ayrıldılar. Ayrıca sert ve iyi basketbol oynuyorlar ve çok tecrübeli oyuncuları var. Biz 40 dakika boyunca sahanın her iki tarafında da mücadele için en iyi şekilde hazırlanmalıyız...”

Genç oyuncumuz Furkan Korkmaz ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Geçtiğimiz hafta EA7 Emporio Armani Milan karşısında beklemediğimiz bir sonuç alarak maçı kaybettik. Unics Kazan takımının bire bir oyunlarda etkili oyuncuları var. Bu maçtan kesinlikle galip ayrılmamız gerektiğini biliyoruz. Galibiyet, geçtiğimiz haftanın telafisi de olacak bizim için. Turkish Airlines Euroleague’de fazla hata yapma ve maç kaybetme lüksümüz yok, bunun farkındayız. Bu yüzden yarın iyi bir oyun ortaya koyarak seyircimizin önünde kazanmak istiyoruz.”

Etiketler:
  • Furkan Korkmaz
  • Unics Kazan
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Velimir Perasovic