Yılın Son Maçında Gaziantep Basketbol’u Konuk Ediyoruz...

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 13. hafta maçında Gaziantep Basketbol’u konuk ediyoruz. 31 Aralık 2022, Cumartesi günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 15:30’da başlayacak ve beIN Sports 5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Takımımız Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 12. hafta maçında Fenerbahçe Beko’ya 90-93 mağlup olmuş, Gaziantep Basketbol ise Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’i evinde 80-78 yenmişti. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 12. haftanın ardından takımımız sekiz galibiyet ve dört mağlubiyet ile dördüncü, Gaziantep Basketbol ise dört galibiyet ve sekiz mağlubiyet ile 13. sırada bulunuyor.

Anadolu Efes, Gaziantep Basketbol maçı ile birlikte Türkiye’deki 1644. resmi maçına çıkacak. Takımımız, bugüne kadar Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 1504, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 24, Türkiye Kupası’nda 112, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 1505. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, ligde bugüne kadar oynadığı 1504 karşılaşmada 1168 galibiyet, 333 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (Galibiyet yüzdesi: % 77,66)

Anadolu Efes ile Gaziantep Basketbol arasında bugüne kadar oynanan 26 karşılaşmada takımımız 20 galibiyet ve altı mağlubiyet elde etti.

İki ekip arasında Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde oynanan 24 karşılaşmada takımımız 18 galibiyet ve altı mağlubiyet alırken, Türkiye Kupası’nda iki takım arasında bugüne kadar oynanan iki karşılaşmadan da Anadolu Efes galip ayrıldı.

Anadolu Efes - Gaziantep Basketbol karşılaşmasının basın broşürünü indirmek için tıklayın.

Etiketler:
  • Gaziantep Basketbol