Ataman: ''Kontrollü basketbol oynayarak maçı kazanmaya çalışacağız...''

Turkish Airlines Euroleague üçüncü hafta maçında 19 Ekim 2018, Cuma günü Rusya’nın Khimki takımı ile deplasmanda mücadele edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Euroleague’de oynadığımız iki maçta çok farklı görüntüler çizdik. Yeni bir takım olmamızdan dolayı zaman zaman maç içinde kopmalar yaşayabiliyoruz. Khimki maçı bizim açımızdan önemli bir maç. Enerjimizi sahaya 40 dakika boyunca yaymak zorundayız. Khimki’de tabii ki Shved çok önemli bir oyuncu. Ancak diğer oyunculardan da katkı aldıkları zaman daha tehlikeli bir takım haline geliyorlar. Zalgiris Kaunas maçında yaptığımız hataları analiz edip, Moskova’da bunları tekrar etmeden ve kontrollü basketbol oynayarak maçı kazanmaya çalışacağız.”

Oyuncumuz Krunoslav Simon ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Euroleague’de her maç zorlu geçiyor, kolay maç yok. Khimki, Euroleague’e iki mağlubiyet ile başladı. Tabii ki iyi sonuç elde etmek için onlar için çok önemli. Khimki deplasmanında kazanmak kolay olmayacak belki ama galibiyet için elimizden geleni yapacağız.”