Ataman: ”Net bir galibiyet aldık...”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi yedinci hafta maçında deplasmanda Arel Üniversitesi Büyükçekmece ile karşılaşan ve karşılaşmadan 90-72 galip ayrılan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

"Özellikle ikinci yarının başında Rodrigue Beaubois'nın üstüste sayılarıyla, maçta aradığımız farkı yakaladık. Ondan sonra da daha rahat bir şekilde as oyuncularımızı dinlendirme şansına sahip olduk. Euroleague'de çift maç haftası, salı akşamı Maccabi Fox Telaviv maçı var. Diğer oyuncularımızı kullandık ve sonuçta net bir galibiyet aldık. Oyuncularımı kutluyorum."

Maçı 12 sayı, 7 ribaund, 1 asist ve 3 blok ile tamamlayan başarılı oyuncumuz Sertaç Şanlı ise maç sonunda görüşlerini şöyle açıkladı: "Oyuna istediğimiz gibi başlayamadık. İlk çeyrekte Arel Üniversitesi Büyükçekmece'nin sahaya sertlik koyacağını biliyorduk ama istediğimiz sertliği sahaya yansıtamadık. Kolay sayılar yedik. İstediğimiz oyunu ikinci yarıda oynadık, iyi bir galibiyet aldık. Haftaiçi iki tane çok zor maçımız var. Elimizden gelen herşeyi ortaya koyup, umarım iki maçı da galibiyetle kapatırız."

Etiketler:
  • Ergin Ataman
  • Sertaç Şanlı
  • Arel Üniversitesi Büyükçekmece