BSL’de Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye ile karşılaşıyoruz...

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi dördüncü hafta maçında Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye’yi konuk ediyoruz. 28 Ekim 2018, Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 17:30’da başlayacak ve Tivibuspor ekranlarından şifresiz naklen yayınlanacak.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin üçüncü haftasında Anadolu Efes, Banvit’i deplasmanda 86-62 mağlup etmiş, Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye ise Gaziantep Basketbol’u evinde 75-67 yenmişti. Ligde üçüncü haftanın ardından Anadolu Efes üç galibiyet ve averaj ile ikinci, Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye ise bir galibiyet ve iki mağlubiyet ile 10. sırada bulunuyor.

Anadolu Efes, Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye maçı ile birlikte Türkiye’deki 1483. resmi maçına çıkacak. Takımımız Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde bugüne kadar 1352, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 22, Türkiye Kupası’nda 105, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde 1353. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, birinci ligde bugüne kadar oynadığı 1352 karşılaşmada 1042 galibiyet, 307 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (galibiyet yüzdesi: % 77,07)

Anadolu Efes ile Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye arasında bugüne kadar oynanan iki karşılaşma da ekibimizin lehine sona erdi. Geçtiğimiz sezon Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı takımımız 83-68, ikinci yarıda Sakarya’da oynanan karşılaşmayı ise 100-74 kazanmıştı.