Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Türk Telekom’u konuk ediyoruz...

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi altıncı hafta maçında Türk Telekom’u konuk ediyoruz. 11 Kasım 2018, Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 15:15’te başlayacak ve Tivibuspor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin beşinci haftasında Anadolu Efes, Fenerbahçe’ye Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda 79-86 mağlup olmuş, Türk Telekom ise Gaziantep Basketbol’u evinde 83-67 yenmişti. Ligde beşinci haftanın ardından Anadolu Efes üç galibiyet ve iki mağlubiyet ile dördüncü, Türk Telekom ise yine üç galibiyet ve iki mağlubiyet ve averaj ile üçüncü sırada bulunuyor.

Anadolu Efes, Türk Telekom maçı ile birlikte Türkiye’deki 1485. resmi maçına çıkacak. Takımımız Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde bugüne kadar 1354, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 22, Türkiye Kupası’nda 105, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde 1355. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, birinci ligde bugüne kadar oynadığı 1354 karşılaşmada 1042 galibiyet, 309 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (galibiyet yüzdesi: % 76,96)

Anadolu Efes, Türk Telekom ile bugüne kadar oynadığı 72 karşılaşmada 56 galibiyet ve 16 mağlubiyet aldı.

İki ekip arasında Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde oynanan 62 karşılaşmanın 49’unda takımımız galip gelirken, iki takım arasında Türkiye Kupası’nda bugüne kadar oynanan sekiz karşılaşmanın altısı Anadolu Efes, ikisi Türk Telekom lehine sona erdi.

Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda bugüne kadar iki takımın iki randevusunda ise ekipler birbirlerini birer kez mağlup etti.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Türk Telekom
  • Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi