2013 YILININ EN BEĞENİLEN REKLAM FİLMİ: “SENDEN DAHA GÜZEL”

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün geçtiğimiz seneki reklam filmi ‘Senden Daha Güzel’, başarısı ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden beri izlenme rekorları kıran ve birçok ödüle layık görülen film, son olarak IPSOS tarafından yapılan ve sonuçları MediaCat tarafından açıklanan AdWatch araştırmasında 2013 yılının en beğenilen reklam filmi seçildi.

Geçtiğimiz yıl hazırlanan yüzlerce reklamdan en çok beğenileni, Anadolu Efes’in ‘Senden Daha Güzel’ reklam filmi oldu.

Türkiye’nin en büyük araştırma şirketlerinden IPSOS tarafından düzenli olarak yapılan AdWatch araştırması verilerine göre 2013 yılının en beğenilen reklam filmi Anadolu Efes Spor Kulübü’nün ‘Senden Daha Güzel’ filmi oldu. Anadolu Efes Spor Kulübü’nün 2013 yılı başında gösterime giren ve sosyal medyada büyük ilgi görerek izlenme rekorları kıran reklam filminde, Anadolu Efesli oyuncular her şeyden habersiz olarak rol almış ve Anadolu Efes taraftarları oyunculara sürpriz yaparak ‘Senden Daha Güzel’ şarkısını seslendirmişti.

Kantitatif yöntemle haftalık olarak gerçekleştirilen AdWatch araştırması için her hafta 300 ve her ay toplam 1.200 kişi ile CATI (bilgisayar destekli telefon anketleri) tekniği kullanılarak görüşmeler yapılıyor. Türkiye’yi temsil edecek şekilde 12 ilde gerçekleştirilen araştırmada; 15-60 yaş arası, AB, C1, C2, D ve E SES gruplarına mensup kadın ve erkekler ile görüşme gerçekleştiriliyor. 

“Senden Daha Güzel” ayrıca geçtiğimiz aylarda 25’inci Kristal Elma Yaratıcılık Festivali’nde “Viral Proje”, MediaCat Felis Ödülleri’nde “Yaratıcılık / Kurumsal İmaj, Strateji, İletişim” ve Webrazzi Ödülleri’nde “Yılın Dijital Pazarlama Kampanyası” ödüllerini de kazanmıştı.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Reklam