2020-2021 Sezonu Kombine Erken Satış Dönemi Başladı...

Kurulduğu günden bu yana basketbolseverlere en eğlenceli ve en coşkulu maç deneyimini sunan Anadolu Efes, 2020-2021 sezonu kombinelerini satışa çıkardı. Yeni sezon kombinelerini hızlı hücum yaparak 30 Haziran’a kadar alan taraftarlara, bir adet yeni sezon forması hediye edilecek. Üstelik basketbolseverler, sadece EuroLeague maçlarını kapsayan ya da tüm maçları kapsayan iki seçenekten birini tercih edebilecek. Ayrıca Anadolu Efes Fan Club üyeleri de kombine alımlarında yüzde 20 indirimden yararlanabilecek. Anadolu Efes, tüm taraftarlarını www.biletix.com adresinden 2020-2021 sezonu kombinesi almaya çağırıyor.

Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki maçlarında misafirlerine basketboldan fazlasını sunan Anadolu Efes Spor Kulübü, yeni sezon için kombine erken satış dönemini başlattı.

30 Haziran 2020’de sona erecek erken satış dönemi içerisinde kombine alan taraftarlar, özel fırsatlardan yararlanabilecek.

Kombine satın alan herkese yeni tasarım 2020-2021 sezonu forması...

Kombine alımlarını hızlı hücum yaparak erken satış döneminde gerçekleştiren taraftarlar, tribün kategorisi fark etmeksizin bir adet yeni tasarım 2020-2021 sezonu formasını hediye olarak alacak. Forma hediyesi dağıtımları ise yeni sezonun ilk iç saha maçından itibaren başlayacak.

Basketbolseverlere iki seçenek fırsatı...

Ayrıca basketbolseverler, kombine alımlarında iki seçenekten birini de tercih edebilecek. Taraftarlar; sadece Turkish Airlines EuroLeague maçlarını kapsayan ya da tüm maçları içeren kombinelerden birini alabilecek. Anadolu Efes’in 2020-2021 sezonu kombinelerine şu adreslerden ulaşılabiliyor:

Tüm sezon kombineleri: https://www.biletix.com/etkinlik/ZEP1A/TURKIYE/tr

EuroLeague maçları kombineleri: https://www.biletix.com/etkinlik/ZEP1B/TURKIYE/tr

Anadolu Efes Fan Club üyelerine yüzde 20 indirim...

Anadolu Efes yeni sezon kombineleri için sürprizleri kombine seçenekleriyle sınırlı olmayacak. Google Play Store ya da iOS App Store üzerinden Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulamasını indirip saniyeler içerisinde Fan Club üyesi olan taraftarlar, kombine alımlarında yüzde 20 indirimden de yararlanabilecek.

P1, P2 ve S1 kategorilerinden kombine alan basketbolseverler, VIP Lounge imkanlarından yararlanma hakkına da sahip olacak.

Ayrıca kombine sahipleri, 2020-2021 sezonunda da İGA Pass ile Hızlı Giriş Kapısı’ndan faydalanabilecek. 5 numaralı kapıyı kullanacak olan taraftarlar, Sinan Erdem Spor Salonu’na hızlı şekilde giriş yapabilecek.

Anadolu Efes Spor Kulübü, tüm basketbolseverleri #BenimYerimBurası diyerek 2020-2021 sezonu kombinelerini almaya davet ediyor.

Etiketler:
  • Kombine