Altyapı Takımlarımızdan 60 maçta 60 galibiyet...

Kurulduğu 1976 yılından itibaren hem A Takım seviyesinde hem altyapılarda sayısız başarılara imza atan Anadolu Efes bu sezon altyapıda da hız kesmiyor.

Bugüne kadar gençler kategorisinde 18, yıldızlar ve küçükler kategorisinde 13’er kez Türkiye Şampiyonu olan lacivert beyazlılar 2013-14 sezonunda da tüm kategorilerde şampiyonluk parolası ile yoluna devam ediyor.

Anadolu Efes altyapı takımları 2013-2014 sezonunda İstanbul Ligi’nde gençler, yıldızlar, küçükler ve minikler kategorilerinde oynadığı 60 maçın tamamını kazanarak gruplarında yenilgisiz liderliklerini sürdürmekte.

Genç Erkekler Ligi’nde mücadele eden pilot takımımız Pertevniyal Genç Takımı oynadığı yedi maçı da kazanarak maç başına 138 sayı ortalaması ile liderliğini sürdürdü.

Yıldız Erkekler İstanbul Ligi’nde mücadele eden Anadolu Efes Yıldız Takımı ligde oynadığı 16 maçı da galip bitirerek Final Grubu’nda yenilgisiz liderliğini sürdürmekte. Yıldızlarımız maç başına ortalama 82 sayı atarken, potasında 44 sayı gördü.

Yıldız Erkekler Seri B Ligi’nde mücadele eden pilot takımımız Pertevniyal Yıldız Takımı ise oynadığı sekiz maçı kazanarak grubunda birinci sırada bulunuyor.

Küçükler Ligi’nde mücadele eden Anadolu Efes Küçük Takımı İstanbul Ligi’nde oynadığı 15 maçta da sahadan galibiyet ile ayrılarak grup liderliğini sürdürüyor.

Küçük Erkekler Seri B Ligi’nde mücadele eden pilot takımımız Pertevniyal Küçük Takımı, grubunda oynadığı altı maçı da kazandı ve halen grup liderliğini devam ettiriyor.

İstanbul Gelişim Ligi'nde mücadele etmekte olan Anadolu Efes Minik A Takımı aynı zamanda “Doğa Koleji Okul Takımı” olarak okul maçlarında ve Uni Mini Cup Turnuvası’nda oynadığı toplam sekiz maçı da kazanarak yoluna yenilgisiz devam etmekte.

Etiketler:
  • Altyapı