Anadolu Efes Spor Kulübü ve KIA Arasındaki İş Birliği, 2019-2020 Sezonunda da Devam Edecek...

Basketbol severlerin hayatında bir spor kulübünden daha fazla yere sahip olan Anadolu Efes ile otomotiv sektörünün öncü markaları arasında yer alan KIA arasındaki iş birliği 2019-2020 sezonunda da devam edecek. KIA, her sezon olduğu gibi bu sezon da Anadolu Efes taraftarlarını mutlu eden etkinlikler gerçekleştirmeyi sürdürecek.

Türkiye’de Anadolu Grubu çatısı altında faaliyet gösteren ve Anadolu Efes Spor Kulübü’nün en uzun süreli partnerleri arasında yer alan KIA, Anadolu Efes ailesinin bir parçası olmayı sürdürecek.

Bugüne kadar Anadolu Efes’in pek çok Turkish Airlines EuroLeague maçına ev sahipliği yapıp basketbolseverler için etkinlikler gerçekleştiren KIA, yeni sezonda da Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki Anadolu Efes maçlarında gerçekleştireceği organizasyonlarla taraftarların maç keyfini artırmaya devam edecek.

Anadolu Efes oyuncularının araçları teslim edildi...

Partnerlik anlaşması kapsamında Anadolu Efes oyuncularının 2019-2020 sezonu boyunca kullanacakları KIA Sportage model araçlar da kulübün Merter tesislerinde teslim edildi.

Anadolu Efes Spor Kulübü ve KIA, uzun süredir olduğu gibi 2019-2020 sezonu boyunca gerçekleştirecekleri ortak çalışmalarla basketbolun daha fazla kişinin hayatına dokunmasını sağlayacak.