Anadolu Efes Üst Üste Üçüncü Kez Euroleague One Team Ödülleri Finali’nde...

Turkish Airlines EuroLeague’in kurumsal sosyal sorumluluk programı One Team kapsamında gerçekleştirdiği projeler ile bugüne kadar yüzlerce gencin hayatına dokunan Anadolu Efes Spor Kulübü, üst üste üçüncü kez One Team Ödülleri’nde finale kaldı. Anadolu Efes ve Özel Olimpiyatlar Türkiye’nin iş birliği yaptığı, Beylikdüzü Belediyesi ve Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin destek verdiği sekiz haftalık projede özel sporcuların sosyal gelişimlerine basketbolun metaforları ile katkıda bulunuldu. 16 özel sporcunun katıldığı ve Beylikdüzü Aydın Örs Spor Salonu’nda gerçekleştirilen projenin elçiliğini ise Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Sertaç Şanlı üstlendi. One Team Ödülleri’nde altın, gümüş ve bronz ödül kazanan takımlar ise Eylül ayında gerçekleştirilecek One Team Semineri’nde açıklanacak.

One Team Ödülleri’nde, Turkish Airlines EuroLeague’den 16 ve EuroCup’tan 24 takımın One Team projeleri değerlendirildi ve 6 takım finale kaldı. Finale kalan takımlar ise Anadolu Efes Spor Kulübü, Arka Gdynia, AX Armani Exchange Olimpia Milan, FC Barcelona, Tofaş ve Unicaja Malaga oldu.

Değerlendirme sürecinde, proje kapsamında yapılan eğitici çalışmaların yanı sıra projeyi destekleyici iletişim çalışmaları da göz önünde bulunduruldu.

Özel sporcuların sertifikalarını Sertaç Şanlı verdi...

Özel Olimpiyatlar Türkiye ile birlikte gerçekleştirilen projeye 15-22 yaş aralığındaki özel sporcular katıldı.

Anadolu Efes Spor Kulübü One Team Elçisi Sertaç Şanlı’nın da özel sporcular ile bir araya geldiği projede iletişim kurma, sosyalleşme, takım çalışması, paylaşma ve spor yapma alışkanlığı kazanma gibi konularda eğitimler verildi.

Anadolu Spor Kulübü One Team antrenörleri ile birlikte Özel Olimpiyatlar Türkiye’nin uzman antrenörlerinin eğitmenlik yaptığı proje sonunda özel sporcular, One Team sertifikalarını ise Sertaç Şanlı’dan aldılar.

Katılımcıların kişisel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunuldu...

Anadolu Efes U14 takımı oyuncularının da özel sporcular ile eğlenceli çalışmalar yaptığı proje sonunda katılımcı sporcuların kişisel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunulduğu gözlemlendi.

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün 40 takım arasından finale kaldığı One Team Ödülleri’nde kazananlar, Eylül ayında gerçekleştirilecek One Team Semineri’nde açıklanacak.