Anadolu Efes’in İkinci One Team Projesi, MİÇO’lar için Çanakkale ve Balıkesir’de Gerçekleştiriliyor...

Anadolu Efes Spor Kulübü, 2016-2017 sezonundaki ikinci Euroleague One Team projesini Anadolu Etap işbirliğiyle Çanakkale ve Balıkesir’de gerçekleştirmeye başladı. Anadolu Etap’ın bu iki şehirdeki çiftliklerinde bulunan mevsimlik tarım işçilerinin çocukları MİÇO’lara sekiz hafta boyunca, basketbol aracılığı ile sosyal gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefleyen eğitimler verilecek.

Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague’in sosyal sorumluluk programı One Team kapsamında Anadolu Etap iş birliğiyle basketbolla eğitimi aynı platformda buluşturan projeler gerçekleştirmeye devam ediyor.

2016-2017 sezonundaki ilk One Team çalışmasını Koruncuk Vakfı işbirliğiyle Koruncuk Vakfı Çocukları için gerçekleştiren ve çocukların sosyal gelişimlerine katkıda bulunan Anadolu Efes, ikinci projesini ise Anadolu Etap’ın Balıkesir-Tahirova ve Çanakkale-Kumkale çiftliklerinde hayata geçiriyor.

MİÇO’lar yeni beceriler kazanacak...

25 bin dekar alanda kurulu 7 çiftliğinde 3 milyon 500 bin dikili meyve ağacı ile Türkiye’nin en büyük meyve şirketi Anadolu Etap tarafından misafir olarak görülen mevsimlik tarım işçilerinin çocukları MİÇO’ların katılacağı One Team çalışmalarında katılımcıların yeni beceriler kazanması sağlanacak.

Anadolu Efes Spor Kulübü One Team antrenörlerinin gerçekleştireceği çalışmalarda hedef, MİÇO’ların basketbol aracılığı ile sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak.

Sekiz hafta sürecek çalışmalarda basketbolun metaforları ile birlikte odaklanma, çabuk ve doğru karar alma, göz teması ve iletişimin önemi, kişisel beceri geliştirme, spor kültürü, hızlı problem çözme ve takım olma bilinci gibi konularda eğitimler verilecek.

MİÇO’lar yarınlara umutla bakıyor...

Misafir ettiği mevsimlik işçilerin çocuklarına kesintisiz eğitim sağlayan ilk tarım şirketi unvanına sahip olan Anadolu Etap, MİÇO’lara Türkçe, müzik, beden eğitimi, halk oyunları, resim, el sanatları gibi faaliyetlerle, çocukların çiftliklerde misafir oldukları süre içerisinde eğitim ve gelişimlerine devam etmelerini, yeni deneyimler elde etmelerini amaçlıyor.

MİÇO’lar için yapacağı çalışmalarla 2016-2017 sezonundaki One Team çalışmalarını tamamlayacak olan Anadolu Efes, sosyal sorumluluk projeleriyle Türk sporuna öncülük etmeye 2017-2018 sezonunda da devam edecek.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • One Team
  • Anadolu Etap
  • MİÇO