Anadolu Efes’in Spor Toto Basketbol Ligi’nde konuğu Trabzonspor...

Anadolu Efes, Spor Toto Basketbol Ligi dokuzuncu hafta maçında Trabzonspor’u konuk ediyor. 6 Aralık 2015, Pazar günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Lig TV 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Spor Toto Basketbol Ligi’nin sekizinci haftasında Anadolu Efes İstanbul BŞB’yi 94-66 mağlup etmiş, Trabzonspor ise Yeşilgiresun Belediye’yi deplasmanda 69-62 yenilmişti. Ligde sekiz haftanın ardından bir maçı eksik Anadolu Efes beş galibiyet iki mağlubiyet ile sekizinci sırada, Trabzonspor ise üç galibiyet ve beş mağlubiyet ile 11. sırada yer alıyor.

Anadolu Efes Trabzonspor maçı ile birlikte Türkiye’deki 1364. resmi maçına çıkacak. Takımımız Spor Toto Basketbol Ligi’nde bugüne kadar 1242, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 20, Türkiye Kupası’nda 98, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Spor Toto Basketbol Ligi’nde 1243. maçına çıkacak olan Anadolu Efes birinci ligde bugüne kadar oynadığı 1242 karşılaşmada 962 galibiyet, 277 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (galibiyet yüzdesi: % 77,46)

Anadolu Efes ile Trabzonspor arasında bugüne kadar oynanan 11 maç takımımızın lehine sona erdi.

İki ekip arasında oynanan 11 karşılaşma da Spor Toto Basketbol Ligi’nde oynanırken, takımımız rakibini İstanbul’da altı, Trabzon’da ise beş kez mağlup etmeyi başardı.

Etiketler:
  • Trabzonspor
  • Spor Toto Basketbol Ligi