Anadolu Efes’in Tarihi Basketbolseverlerle Buluşuyor!

Kurulduğu 1976 yılından bu yana Türk basketbol tarihinde önemli zaferlere imza atan Anadolu Efes Spor Kulübü’nün köklü tarihi Buyaka’da canlanıyor.

Koraç Kupası başta olmak üzere Anadolu Efes’in kazandığı pek çok kupayı yerinde görmek, Anadolu Efesli oyunculara ait en ilginç eşyalara dokunmak ve Anadolu Efes’in geçmişini özetleyen tarih duvarını görmek isteyen basketbolseverler, sergiyi Buyaka’da 3-19 Ocak günleri arasında ziyaret edebilir.

Kurulduğu günden bu yana kazandığı başarılar ve yetiştirdiği sporcularla Türk basketbolunun göz bebeği olan Anadolu Efes Spor Kulübü’nün köklü tarihini anlatan “Anadolu Efes: Türk Basketbolunun Lokomotifi” sergisi 3-19 Ocak günleri arasında Buyaka’da basketbolseverlerle buluşacak. Sergide, başta 1996 yılında kazanılan Koraç Kupası olmak üzere, Anadolu Efes Spor Kulübü’nün kazandığı pek çok kupa yer alıyor. ‘Tarih Duvarı’ üzerinde kulübün 37 yıllık başarılı geçmişine ait en önemli bilgilere ulaşabilen Buyaka ziyaretçileri, kulübe ve oyunculara ait ilginç parçalarla ve Anadolu Efes’in kazandığı birbirinden önemli kupalarda fotoğraf çektirebilecekler.

Etiketler:
  • Anadolu Efes