Ataman: ''40 Dakika Boyunca Organize Hücum Etmeliyiz...''

Turkish Airlines Euroleague dördüncü hafta maçında 21 Ekim 2022, Cuma günü Almanya’nın Alba Berlin takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

"Alba Berlin, sezona çok iyi başlayan, tempolu ve agresif takım oyunu oynayan bir ekip. Tamir Blatt ve Luke Sikma en önemli hücum silahları gibi görünse de, önceki maçlarda kadrodaki tüm oyuncularının hem hücumda hem de savunmada ciddi katkılar verdiğini gördük. Son anda kaybettiğimiz AS Monaco ve Valencia maçlarından sonra bu kez üçüncü haftayı zirvede tamamlayan Alba Berlin karşısında 40 dakika boyunca organize hücum etmeye ve her pozisyonda savunma eforu ile maçı yine son toplara kalmadan bitirmeye çalışacağız. Salon atmosferi ve taraftar sinerjisi hep en üst seviyede ancak rakip seçmeden maçları kazanacak eforu sarf etmesi gereken bizleriz."

Başarılı oyuncumuz Elijah Bryant ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Alba Berlin’in çok iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Maça çok iyi bir şekilde konsantre olmalı ve zorlu bir mücadeleye hazır olmalıyız. Bu önemli karşılaşma için sabırsızlanıyoruz.”