Ataman: ”As oyuncularımızın performansıyla rahat kazandık...”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi sekizinci hafta maçında Gaziantep Basketbol’u 88-81 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Klasik bir lig maçı. Çift maçlı Euroleague haftasından gelmemize rağmen bugün yine as oyuncularımızdan çok ciddi katkı aldık. Onların performansıyla bu maçı rahat kazandık. Ama tabi gönül ister ki bu maçlarda daha az süre alan oyunculardan daha fazla katkı alalım. Ama maalesef bu akşam bunu başaramadık. Şimdi önümüzde milli takım haftası var. Allah milli takım heyetine kolaylık versin.”

Oyuncumuz Brock Motum ise toplantıda şöyle konuştu: “Açıkçası bugün zorlu bir maç oldu çünkü erken saatte başladı, bizim için farklıydı. Zorlu bir hafta geçirdik. İkisi Euroleague’de olmak üzere dört maç yaptık ve bu maçın da zorlu olacağını biliyorduk. Maçta öne geçtik ama geri gelmesini bildiler. Mücadelelerinden dolayı rakip takımı kutluyorum, onlara saygı duyuyorum. Ancak biz de bu haftayı dört galibiyet ile kapattık. Bizim için iyi bir sonuç bu. Önümüzdeki hafta Euroleague’de Baskonia Vitoria Gasteiz ile karşılaşacağız. Euroleague’de oynadığımız son maçlarımızda taraftarlarımız bize çok destek verdiler. Aynı şekilde bu maça da gelip bizi desteklemelerini istiyoruz...”

Etiketler:
  • Brock Motum
  • Ergin Ataman