Ataman: ''Bir Kez Daha Aynı Coşku, Aynı Heyecan ve Sinerji ile Hep Birlikte Kazanmalıyız...''

Turkish Airlines Euroleague play-off dördüncü maçında 28 Nisan 2022, Perşembe günü İtalya’nın AX Armani Exchange Milan takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Seri boyunca yaptığımız savunmaya devam etmeliyiz ve hücumda hem pota altında hem dışarıda top paylaşımını iyi yapmalıyız. Ribauntlarda daha dikkatli olup tempoyu arttırmamız gerekiyor. AX Armani Exchange Milan çok sert ve disiplinli bir takım. Ettore Messina çok önemli bir coach. Onun takımını yenmek ve büyük hedeflere varmak için büyük mücadele vermek gerekiyor. Sinan Erdem Spor Salonu’nda bir kez daha aynı coşku, aynı heyecan ve sinerji ile hep birlikte kazanmalıyız. Şampiyon yine biz olacağız! Kaldı 3!”

Başarılı oyuncumuz Vasilije Micic ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Üçüncü maç her iki takım için zorlu ve sert geçti. Savunmada çok iyiydik. Hücumda da sakin kalmayı başardık. Bir sonraki mücadeleye aynı mantalite ile tamamen yeni bir maç olarak yaklaşmalıyız ve kendimize inanmalı ve maçın son saniyesine kadar konsantre olmalıyız.”