Ataman: ”Bu akşam mental olarak hazır değildik...”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play off final birinci maçında Fenerbahçe Beko’ya 56-73 mağlup olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

"Fenerbahçe Beko oyuncularını kutluyorum. Bu akşam bizden daha iyi oynadılar ve Euroleague'de kaybettikleri maçın rövanşı olarak görüp, bir onur mücadelesi verdiler. Biz ise karşılık veremedik, sezonun 80 ya da 82. maçı bu, en kötü basketbolumuzu oynadık. Ama bu bir seri, Fenerbahçe Beko 1-0 öne geçti. Şimdi iki gün sonra yeniden oynayacağız, takımı mental olarak daha hazır hale getirmeye çalışacağız. Bu akşam biz mental olarak hazır değildik, Fenerbahçe Beko ise mental olarak hazır ve kararlı gelmiş, Fenerbahçe Beko teknik kadrosunu ve oyuncularını kutluyorum."

Kaptanımız Doğuş Balbay ise toplantıda şöyle konuştu: "Bugün mücadele eden takım rakibimizdi. Maçın ilk dakikasından itibaren savaşamadık. Bize yakışmayan bir basketbol oynadık. Seri çok uzun, kötü bir mağlubiyet aldık ama seri boyunca ayakta duracağız. Rakibimizi tebrik ederim."